Tävlingsdags

Nu är det tävlingsdags här igen och den här tävlingen får ni inte missa!

Ni kan nämligen vinna er favoritprodukt ur Tintin Styles sortiment från danska DAY Home!

Det du behöver göra för att delta är att välja ut din favoritprodukt från DAY Home, klista in länken till den i din kommentar till detta inlägg samt även ge ditt bästa tips på vad man ska göra för att få det mysigt under regniga och ruggiga höstkvällar. Tintin Styles DAY Home-sortiment hittar du genom att klicka här. Tävlingen pågår fram till tisdagkväll, den 11 oktober, då Tintin Style väljer en vinnare.

Själv är jag svag för den gammalrosa nyansen och skulle gärna kombinera den med lite ljusgrått för en makeover av vårt sovrum!

Lycka till i tävlingen!

0 svar på ”Tävlingsdags”

 1. För att skapa en mysig känsla hemma under kalla och höstiga kvällar behövs enligt mig flera ingredienser såsom en mysig filt, sköna kläder, något varmt och gott att dricka samt en bra bok eller tv-program. Men pricken över i:et är ändå belysning och ljus. Utan ljus, ingen mysfaktor. Ljus, ljus och ljus överallt är nyckeln till höstmyset enligt mig.
  Min favoritprodukt är följande:
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=3039&m=79&page=1&rnum=29

 2. Riktigt höstmys är det då man just hunnit in efter en långpromenad innan regnet börjar ösa ner. Ljusen och brasan tänds och hela familjen kurar i hop sig, lite småfrusna efter promenaden, i soffan under samma filt för att se på en riktigt bra familjefilm. Det är höst mys i allra högsta grad för mej.
  Min favorit produkt just nu från DAY home är:
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=3039&m=79&page=1&rnum=29Min favoritprodukt är:

 3. Bästa tipset för regninga och ruggiga höstkvällar är definitivt att ta sig ett glas rött, tända ljus och en sprakande brasa och sedan plöja igenom inspirerande bloggar! Coldplays Yellow och James Morrisons I Wont’t Let You Go är passande musik för dessa kvällar! 🙂

 4. Under regniga höstkvällar kan man passa på att pyssla lite tycker jag. Rensa bland dina egna eller makens gamla stickade tröjor. Välj den finaste och sy ett enkelt kuddfodral. När kudden väl är klar gör du dig en god Baileys coffee och kryper upp i soffan och lutar dig mot kudden och bara njuter i lågorna av massor av tända ljus och till ljudet av Melissa Horns vackra stämma. Nytta och nöje i härlig balans. Här är min favoritprodukt från Day Home:
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=3039&b=39&page=1&rnum=30

 5. http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=2717&b=39&page=1&rnum=25
  Jag Bjöd hem mina närmaste tjejkompisar med respektive, bjöd på god mat. Hade tänt närmare 40 ljus i fina ljushållare och vi satt i flera timmar och spelade massa olika spel, allt från Wii till gammla hedliga. och bara umgicks alla. så denna fin fina ljusstake skulle göra sig perfekt i mitt vardagsrum nästa gång mina vänner kommer över på en myskväll!

 6. Day Homes sammetspläd http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=2827&m=79&page=1&rnum=4 får mig att minnas regniga, kulna höstdagar i mormors gamla mahognyfärgade träsäng. Den hade många lager madrasser i olika färger, tjocklekar och mönster, och jag dagdrömde att jag var Prinsessan på Ärten. Jag kröp under den tjocka sammetspläden och lutade mig mot de stora kuddarna klädda i vackra bolstervar. Jag kan förnimma doften… Mormor kom med thé, Earl Grey så klar, och det var extra gott att dricka i de sköra benporslinskopparna.

 7. Tända ljus är ju alltid en vinnare. Och en brasa i kaminen. En snygg pläd, nåt bra på tv å en kram av mannen och så somnar man före 22, det är en mysig höstkväll. Och med de varma dagarna vi fått ha här i Vasa i höst har det ju varit mysigt att vara ute en stund före höstmyset också.
  Min favorit bland DAYs produkter är den här:
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=3039&m=79&page=1&rnum=29
  jag är i stort behov av en ny fruktskål, och den skulle göra sig bra i köket. 🙂

 8. Hej!
  Jag vill gärna vara med och tävla!
  Tips för regniga, ruskiga höstkvällar:
  Att mysa i soffan med en varm kopp choklad med minimarshmallows, lite kanel och socker med en härlig varm filt och massor av tända ljus. Gärna ett fotbad för att lyxa till det lite!

 9. Det är kolsvart ute o man rullar hemåt efter en kvällstenta. Man är mör i huvet och som på beställning öppnar sej himlen. Väl hemma i hallen står man tjutfärdig o genomblöt, och möts av en leende pojkvän i förkläde. Han har gjort pannkakor, städat lägenheten, och hängt upp tvätten. Jag vet att ja inte har nåt att plugga på på ett tag, och inser att ikväll har jag inga måsten.
  Detta är höjden på en myskväll, men även ett önsketänkande…
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4669&m=79&page=1&rnum=47

 10. Jag gillar också höstmys framför brasan som många andra skrivit om, men jag gillar även att vara utomhus när det är regn och rusk! Den bästa kombinationen är att först gå en långpromenad med regnet piskande i ansiktet (på med bra regnkläder bara) och sen gå in och mysa med en kopp kaffe. För att lyxa till det lite så brukar jag tillsätta några skedar chokladkaffe i bryggaren. Det ger en godare smak och passar perfekt för en godisälskare som jag 🙂
  Jag har varit på jakt efter ett nytt, lite mörkare och mera höstbetonat överkast till vår säng och den vackra Day-filten skulle passa perfekt där.
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=2828&m=79&page=1&rnum=5

 11. Jag var faktiskt inne hos Tintinstyle idag och beställde en skön kofta och då – utan att ha noterat denna tävling – tittade jag på den underbara sammetspläden…
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4901&m=79&page=1&rnum=6
  … i den vackraste höstfärgen!
  Jag vill sitta invirad i den i mitt uterum i skenet av stearinljus och lyssna på vacker musik medan höstregnet smattrar utanför. En varm dryck och däremellan slutna ögon. Det räcker gott! ♥

 12. Bästa hösttipset är att slå sig ner i vårt nyinredda ”uterum” med verandakänsla, tända ljusen, ha en bra bok i handen, en kopp varmt te på bordet och höra barnens skratt i bakgrunden när de leker för fullt med legot.
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4908&m=79&page=1&rnum=11
  Den här mattan skulle passa superbra i vår sovrumsdel av huset. Har letat men inte hittat någon bra förrän nu. Färger kommer att göra sig jättebra till vårt brunsåpade råa ekgolv <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *