Pumpadags

Jag ligger efter med bloggen just nu. Efter en tuff vecka med vattkoppor i huset, deadline med mycket skrivjobb och en massa pusslande med barnvakter är det nu äntligen fredag och vattkopporna är på tillbakagång. Innan vi i ilfart avklarade veckoinköpen igår och kastade i oss middag ”HCHF-restaurangen” i samma byggnad som mataffären, hann jag efter en blick i kalendern notera att det borde inhandlas en pumpa till helgen.
Sagt och gjort.

Vi firar inte Halloween desto mer, men en glad pumpa (eller ”grinagubb” som odlaren själv kallar dem) brukar vi ha på trappan för dekorations skull. Sedan är det All Helgona för vår del, inget mer, men det infaller förstås först nästa helg. En pumpa fick vi tag i åtminstone och nu på eftermiddagen ska jag och barnen skära ut mönstret i den.  Sedan blir det fredagsmys och jag tror det får bli Jamie Olivers chokladmousse till dessert ikväll…

Den som vill ha lite mer pumpainspiration kan titta på mina inlägg från tidigare år eller göra ett besök hos Anna-Lena.

0 svar på ”Pumpadags”

  1. Usch och fy för vattkoppor! Vi trodde att vår tjej skulle få det för någon vecka sedan också när det gick på dagis, men hon klarade sig undan.
    Vackert med en pumpa, jag borde också hinna skaffa en sådan. Tack för länken! 🙂 Ha en trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *