Min arbetshörna

Inspirerad av både de här bilderna och de här, har jag nu fått till det lite mer i vår arbetshörna. Den ligger ännu så länge placerad mitt i korridoren som går rakt igenom huset, eftersom det som senare ska bli arbetsrum fortfarande är garage. Eftersom arbetsplatsen är synlig från så många håll i huset får den ju inte ta över för mycket heller, så det gäller att inte överdriva.

Tidigare hade vi ett brunt JONAS-skrivbord från Ikea samt bruna hyllor och ett par foton på barnen på väggen ovanför, och jag vantrivdes med alltihopa så till den grad att det inte ens finns några FÖRE-bilder tagna.

Helt klar är jag ännu inte heller. Ännu fattas en hög med ”buntband” för att åtgärda kabelkaoset under bordet, en ny papperskorg och en del andra småsaker. Stolen skulle jag förstås vilja byta ut mot den här, men av både ergonomiska och ekonomiska skäl så lär det inte bli av. Något säger mig att det inte är en stol man gärna sitter några längre stunder och jobbar på, speciellt inte med tanke på arbetshöjden.

Foto: Privat

Så vad tycks?

14 svar på ”Min arbetshörna”

  1. Det blev jättesnyggt, som taget ur vilken inredningstidning som helst. Jag har faktiskt också börjat gilla ljust trä i kombination med svart och vitt. Man blir så lätt påverkad av bilder man ser på olika bloggar att man börjar gilla sånt som man egentligen inte gillade först 🙂 Var har du hittat pennburkarna som ser ut som konservburkar? Granit kanske?

  2. Jättefin arbetshörna, nu blev jag lite avundsjuk men också mycket inspirerad! Jag drömmer om att fixa till en fin hobby- och arbetshörna i vår källarvåning, sen nån gång…

  3. Vilken fin arbetshörna du fixat. Bra med olika tips från olika bloggar. Själv sitter jag och planerar vårt data-/gästrum. BAra man skulle ha IKEA lite närmare 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *