Hello Cupcake – i allas kök?

Den har stötts och blötts i bloggosfären hela hösten, alla har den och den kändes nästan uttjatad redan innan trycksvärtan torkat – speciellt om man som jag gillar Leila på Facebook och följt hela processen med boken. Ja, till och med fått vara med och bestämma vilken pärmbild hon skulle ha på den. Så jag hade bestämt mig för att inte köpa den. Men efter att ha provläst på AdLibris kunde jag ändå inte motstå, så nu ligger den även på mitt köksbord.

Foto: Privat

I onsdags på homepartyt bjöd jag på Leilas kladdkakemuffins, Leilas morotscupcakes och Leilas Keylimepie. Tanken var att alla skulle ta av allt, men det gjorde dom inte. Det betyder alltså att en massa livsfarliga rester finns i kylen nu, och vad passar då bättre än en just en cupcake till eftermiddagskaffet och en njutbar stund med den nya boken, medan barnen vilar framför TV: n efter förmiddagens skogsutflykt. (Mer om den imorgon.)

Håll utkik här i helgen – på söndag är det tävlingsdags igen. Tills dess – happy friday!

0 svar på ”Hello Cupcake – i allas kök?”

  1. Fick också hem boken igår kväll. Väldigt fin och inspirerande men det känns ändå som att man har sett det mesta förr. Kanske för att jag följt hennes tv-program. Trevlig fredag 🙂

  2. Malin – kan hålla med nu då jag bläddrat lite i den.
    A-L – jag har inte de tidigare heller, men när jag lånade dem på bibban konstaterade jag att jag borde ha det.
    Casaofmia – Tack!

  3. Hennes kokböcker är ljuvliga! Fick A Piece of Cake som inflyttningsgåva av bästa vännerna, sen kunde jag inte hålla mig utan köpte själv One more slice för ett halvår sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *