Golvlampan – del 4

Först av allt vill jag tacka för den positiva responsen jag fick på mitt förra inlägg. Det värmde jättemycket, så tack alla snälla som kommenterade!

Det är konstigt hur akut behovet av att fixa och förbättra saker här inomhus blir genast hösten kommer och det blir mörkare. Nu när arbetshörnan är klar blir nästa projekt att skaffa en ny golvlampa till vardagsrummet. Det har ju blivit lite av en följetong här på bloggen – jag har ju länge försökt bli av med skrället från Jysk som nu står i hörnet. Eller står och står – den står inte ens rakt. Än mindre bidrar den med läsbelysning, och det är det vi behöver nu.

Foto: Privat

Jag var ju ett tag inne på en Secto, men den skulle mest stå där som en designikon och inte heller ge som mycket läsljus. Så en läslampa ska det bli. Frågan är bara vilken? Samtliga lampor här nedan kommer från Ikea. ”Aröd” i mitten är en av höstens nyheter och den har  synts i många bloggar nu i höst, men en är nog lite FÖR mycket industri för oss. Då återstår de två andra. Kanske enklast att bara låta priset avgöra?

Foto: Eget collage med bilder från Ikea

Och så var det ju det där med Ikea och dom 30 milen dit då…


OBS!

Sista chansen att delta i DAY Home -tävlingen.

Ikväll avslutas tävlingen!


0 svar på ”Golvlampan – del 4”

  1. Belysning är så roligt men också svårt, blir lätt dyrt med tyvärr. Vi har två Aröd och gillar dom jätte mycket men jag är väldigt svag för industristilen. Jag tycker dom andra två lamporna du visade var fina med så det blir nog bra vilken du än väljer. Lycka till med beslutet!
    //Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *