Farmville

Här kommer ett bildregn som en fortsättning på den här följetongen. Så långt ifrån inredning, design eller trädgård man kan komma. Jag borde kanske införa en ”Livet på landet”-kategori? Eller kanske jag ska döpa den till ”Farmville”? Tills vidare hamnar bilderna i kategorin Familjeliv. Inte för att de är något exempel på det, utan mer som en förklaring på varför något sådant inte existerar i det här huset den här hösten.

Foto: Privat

Den sista betongbilen lämnade gården när det började skymma. Sedan skulle de 140 kvadratmeterna stålslipas också. Varför kommer jag att tänka på Ronny Erikssons gamla Tv-serie ”Lid inatt”?

0 svar på ”Farmville”

  1. Här ser likadant ut idag, betongbilarna kör skytteltrafik. Vi (?) ”bygger till” maskinhallen lite, vilket visade sig vara 330 kvadrat, större än nuvarande hall… Farmville är väl en passande kategori!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *