Bästa tidningen och nytt porslin

En stilla söndag. Dottern är över hos en kompis och leker, sonen sover in ett antal förlorade timmar efter gårdagens bortamiddag och maken är som vanligt borta i arbetsärende. Jag har just njutit av en stor kopp kaffe och nyaste numret av den bästa mattidningen, och blev som vanligt fylld av inspiration. Tur att vår kalasmånad snart är i antågande.


Foto: Privat

Kaffet intogs förresten ur nytt porslin – Iittalas svartvita Taika-mugg, som jag länge varit småsugen på. När en mataffär här i närheten nu har samlarkampanj på serien kunde jag inte låta bli att styra matinköpen dit för att kunna köpa ett antal muggar till halva priset. Med några bonussedlar till så behövde jag bara ut med två euro för att få hem de två första muggarna igår. Fyra till ska jag samla ihop, och kanske assietterna också om jag hinner innan kampanjtiden är slut.

Foto: Iittala

PS Glöm inte att tävla om valfri DAY Home-produkt från Tintin Style. Tävlingen slutar på tisdag kväll!

0 svar på ”Bästa tidningen och nytt porslin”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *