Vackraste brudbuketten

Ett litet hej från arbetsbordet. Jag sitter omgiven av papper och anteckningar och vet inte var jag ska börja. Så det blev en överslagshandling och ett blogginlägg till att börja med. Vi ska på bröllop på lördag och jag kom att tänka på dessa bilder som finns sparade på min hårdskiva. Det här är nog en av de vackraste brudbuketter jag någonsin sett. Vi gifte ju oss själva sent i september också och jag var mer än nöjd med min egen bukett också. Bilderna, och även buketten, kommer från bloggen Happy Days, som drivs av jätteduktiga Josefin som t.o.m. tog sina egna bröllopsbilder själv!

Foto: Josefin / Happy Days

0 svar på ”Vackraste brudbuketten”

  1. Jättesnygg bukett! Inte helt olik min fast jag hade enbart rosor med silverfärgade pärlor och en silvertråd i min. Finns bild på fb tror jag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *