The Project

På Sandholm idag. Och hela denna vecka. Och nästa vecka. Ser det ut så här.

Jaha – och vad har det här att göra med inredning och design då? Ingenting förstås. Skärgård eller trädgård då? Njä, inte riktigt det heller. Foto? Nä, inte mer än att jag hade det nya objektivet på när jag fotade. Familjeliv då? Nej, det är väl det sista vi har just nu.

Nåmen varför bloggar jag om det då? Ja, helt enkelt bara som en förklaring till varför det är så dåligt med allt ovanstående  här på bloggen för tillfället.


Den uppmärksamme, som hängt med ett tag, kanske ändå noterar att pollarna är på plats. Men glädjen var inte långvarig. De lyser nämligen inte. Inte ens efter denna veckas allt regnande. Och fråga inte var felet är, för det vet vi inte.

Foto: Privat

PS Any further questions about this (insanity)project may be e-mailed to jonas.sand (at) netikka.fi. Thank you.

6 svar på ”The Project”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *