Måndag 19 september

Fröken Velpotta har, som ni kanske märkt, beslutsångest då det gäller layouten här på bloggen. Prövar mig fram tills jag känner mig nöjd. Det är ett tidskrävande arbete eftersom jag inte alls behärskar CSS, utan ska pröva mig fram hela tiden. Så förmodligen kommer det att märkas små ändringar här med jämna mellanrum.

Idag är jag ledig med Amadeus – eller det var tanken i alla fall. Men han tog på sig sin Valtra-overall och gick iväg med sin pappa för att serva plogen. Så nu ska jag ta tillfället i akt och försöka få något gjort här inne. Lingonsylten som jag kokade igår ska sättas på burk och så ska jag koka en sats äppe- och rönnbärsgelé också tror jag. Och så blir det nog en runda med nya löpskorna också. Ha en bra dag!

Foto: Privat

PS Klickade just hem en födelsedagspresent åt mig själv, men mer om den en annan gång!

0 svar på ”Måndag 19 september”

  1. Håller med föregående talare. Nu är typsnittet i headern ganska svårläst så jag tror nästan att nya läsare kan ha svårt att tyda texten. Vi som vet vad det står där ser ju det förstås 🙂
    Vad duktig du är som springer! Önskar jag hade lite mera ”kuri” så jag också skulle komma mig ut på en joggingtur nån gång…

  2. Hej och kul med en ny blogg! Härlig blandning med familjeliv, inredning, mode etc. Hittade hit då jag gogglade på bloggar och finland 😉
    Ska snart dit på en weekend med min man ,så kanske har du några roliga shoppingtips att komma med när det gäller inredning och barnkläder/prylar?
    /Malin

    1. Hej och välkommen hit! Är det Vasa ni ska besöka, eller Helsingfors? Om det är Hesa så kan du kolla Trendenser-Fridas tips, hon var nyligen där och bloggade en hel del om staden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *