Lite lila

Lila verkar vara en av höstens trendfärger då det gäller inredning. Bra – då blir det billigt för min del. Lila är inte min färg och jag skulle inte kunna leva med det här hemma någon längre period. Men det kan ju vara kul att titta på höstnyheterna ändå, och här är ett axplock av dem.

Uppfrån och ner:
Miljöbilderna med textilier från Himla, brödkorg i filt samt löpare med rönnbär från Hemtex, ljus och bäddset från H&M Home, kuddar från Pentik samt Hobby Hall, virkad pläd från Hobby Hall och stora bilden med bordsdukningen från Pentik.

Foto: Eget collage av bilder från ovan länkade sidor

0 svar på ”Lite lila”

  1. Men så perfekt, eftersom jag råkar ha lila i sovrummet nu, då får det stanna kvar =)Gillar lila, men tycker det blir för mycket i t.ex vardagsrummet, sovrummet blir lagom där är man inte lika mycket…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *