Köksstök

Några snapshots från vårt kök igår eftermiddag. Efter att jag jobbat mina fem timmar och hämtat barnen från dagis började vi baka, eftersom regnet ändå öste ner hela dagen. Jag hade, fö en gångs skull, planerat vad vi skulle äta till middag och tinat upp två stekar, som sedan förvandlades till en supergod banangryta. Ja, det låter kontigt men det är supergott. Lite 70-tal över rätten kanske, men som sagt, underbart god. Recept kommer senare. Förutom långkoket blev det kanelbullar och äppelkaka, och sen kom maken och svängde ihop en citronpaj också. Det receptet kan ni klicka fram här.
Innan vi var klara med allt och hade röjt upp var vi så trötta att vi inte längre orkade bjuda någon på kaffe…

Foto: Privat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *