Inspiration från ZBH

Apropå homepartyn – Zelected by House är ju ett annat svenskt företag som säljer inredningsartiklar via homepartyn, och jag har bloggat om dem tidigare också. Jag älskar deras vackra inspirationsbilder. Nu finns det äntligen några konsulenter här i Finland också, och jag är riktigt sugen på att hålla ett party. Titta bara på de här bilderna. De måste ha en duktig stylist, för naturligtvis hänger det mycket på det och övriga rekvisita också, och inte enbart på de egna produkterna. Eames-stolarna och Odd Molly-koftan som ligger slängd över korgstolen träffar förstås mitt i prick på mig och mina ”must haves” och deras kuddfodral är exakt vad jag letat efter men inte hittat någon annanstans.


Foto: Skärmdumpar från zbh.se

0 svar på ”Inspiration från ZBH”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *