Höstskymning

Några bilder från lördagskvällen på Tallören.

”Åååh så underbart vackert och fantastiskt”, suckade Amadeus, tre år, när vi slog oss ner i på bastulaven och solen gick ned utanför. Efter bastun och och det som kanske var sommarens sista dopp, stjälpte vi barnen i säng och njöt av tystnaden, stillheten, lyktorna och ett glas rött. Sedan kom grannarna över med kladdkaka och glass.

När jag packade väskorna innan vi åkte igår hade jag bestämt att vi skulle städa bort för vintern där och att det vara sista natten vi sov över i år. Nu har jag ändrat mig. Det blir fler.  Ni förstår nog varför när ni ser de här bilderna, tror jag.

Foto: Privat

0 svar på ”Höstskymning”

  1. Ja e blev samma för oss också vi sku städ undan på sönda, men vi ändra oss å ifjol va vi ju ut sista gången på lilla jul så man kan ju hoppas på he i år å =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *