Helgsvep

Tänkte bjuda på ett litet helgsvep eftersom jag ända är hemma idag (och det känns bittert värre kan jag lova). På grund av den förhatliga rybsen som aldrig blir färdigt tröskad och diverse andra program är vi på fastlandet denna helg istället för på Tallören, och det kommer vi att vara nästa helg också – dock av roligare skäl då, tack och lov. Men tre veckor utan villaliv är snudd på katastrof för min del. Nåja, jag ska inte tråka ut er med självömkan nu – det var ju ett helgsvep jag lovade.

Nude. Så kallas den här färgen. Jag älskar den, och jag älskar stylingen i det här uppslaget, som fanns i ett av Plaza Interiörs sommarnummer. Det är bara så snyggt. Lyckas den som får jobba med sånt hela dagarna säger jag bara.

Jag fick häromdagen tips om Cliniques 3-stegs program som jag nu skulle vilja testa för att se om jag kunde få bättre ordning på min hud. Så nu undrar jag – var handlar man förmånligast märkeskosmetik på webben – har ni några tips?

Råkar ni har kyckling i kylen och inte vet vad ni ska hitta på i helgen för mat, så kan jag tipsa om den här underbara rätten som jag gjorde för ett tag sedan. Receptet är ur Lantliv Mat & Vin och jag serverade min rätt med grillad halloumi bara.  (Inga kolhydrater mitt i veckan för min del. ) Supergott!

Avslutningsvis en höstbild från Pentiks nya kollektion. Lite orange har också fått ta plats i vår svartvita hall nu till hösten, men det visar jag en annan dag. Trevlig helg!

0 svar på ”Helgsvep”

  1. Nude är min favoritfärg just nu…min garderob består till stor del av kläder i den färgen. Clinique använde jag mycket förr och jag brukade köpa det på båtarna, men nu är det ett tag sen sist. Men det är jättebra produkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *