Höstens Moodboard

Fabriken har, som jag skrev redan förra veckan, kört igång igen för hösten och första temat är Moodboards. Moodboards används som verktyg, ofta inom kreativa uppdrag, och är särskilt användbar i samband med olika inredningsprojekt. Moodboards ska illustrera känslan som man vill att inredningen ska förmedla. Här är mitt bidrag på detta tema.

Jag har samlat bilder och saker som illustrerar det jag vill implementera i vår inredning denna höst. Färgskalan går i vitt, svart, grått och nude, eller en blandning mellan beige och ljust rosa. Inredningen är i grunden minimalistisk men med inslag av naturmaterial, lite glamour och lite industriell känsla.

Detta kompletteras med ett uns av chokladbrunat toner – och smaker, i form av kaffe, varm choklad och kanske lite portvin.

Så vad tror ni om denna mix?

Foto: Privat

0 svar på ”Höstens Moodboard”

  1. Hej! Här kommer en viktig anteckning till dig 😉
    För det gäller att vara ute i god tid- Och du kan ju göra så mycket fint!
    Under december månad (ja alla adventshelgerlörd och söndag 10-18) kommer vi att i LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD, vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger (första advent finns bara ute platser lediga), mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!! Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt!
    KRAM Ingela 0706410580 o Petra 0730288019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *