Denna måste ni testa!

Jag måste ju bara tipsa (citat Laila Bagge) om denna underbara kycklingrätt som vi festade på i lördags. Jag hittade receptet här, på bloggen House number 15, och det var precis så gott som jag trodde. I originalreceptet ska man dock inte sätta hela skapelsen i ugnen alls efter att man radat alla ingredienserna i formen, men eftersom jag ville ha mina päron varma och osten aaaningen smält, så gjorde jag det. Sen serverade jag hela härligheten med klyftpotatis alternativt rostad zuccini (2 LCHF:are in da house :)) och Skånemejeriers färdiga kantarell- och cognacs creme fraiche, som väl måste vara det närmaste man kommer en fullträff då det gäller färdigt smaksatta, kalla såser.  Den finns på stora varuhuset invid riksåttan 😉

Foto:  Eget collage med lånad bild från House number 15

PS  Jag döpte själv rätten till PPP-kyckling efter ingredienserna, vad den heter egentligen har jag ingen aning om.

0 svar på ”Denna måste ni testa!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *