Bröllops-outfit

När detta inlägg publiceras sitter vi redan i taxin på väg på bröllop, men jag tänkte ni skulle få se vad jag har på mig ikväll. Bara för att.

Foto: Eget collage av bilder från nelly.com, H&M, Calvin Klein, VILA m.fl.

0 svar på ”Bröllops-outfit”

  1. Tack hörni! Men jag står fast vid principen att aldrig visa mig själv i några outfits här på bloggen – det finns tillräckligt med sådana bloggar ändå. Och det är väl tillräckligt illa att jag doppat tårna i Odd Molly-träsket och infört en Mode-kategori här. Men den som gillar Sand’s Drömmar på Facebook kan se ett par bilder där från igår. Observera att den ena bilden är tagen vid hemkomst, dvs kl.3 på natten. Därav den trötta uppsynen… Tyvärr hann vi aldrig ta några bilder före, det blev för bråttom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *