Villa-avslutning och fler bilder

Här har det varit fullt upp hela dagen så jag har inte hunnit uppdatera före nu. Imorgon är det ju Villa-avslutning (Veneziansk afton eller stugsista kallas det också beroende på var man bor), och det är min absolut favorithögtid på året!  Vi ska kombinera det med årets kräftskiva, eftersom vi inte hunnit ha någon sådan ännu.  Jag har just förberett lite av maten och packat väskorna klart, så imorgon bitti bär det av ut till Tallören med kassarna fulla av marschaller, raketer och kräftor.
Har inte hunnit med någon bildredigering idag så jag laddar istället upp några fler av Ann-Britts bilder från vår testfotografering i tisdags.
Ha en bra helg och glöm inte att delta i tävlingen!

Foto: Ann-Britt Pada

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *