Välkomna!

Det är hög tid att hälsa alla nya besökare välkommen hit till Sand´s Drömmar. Statistiken talar sitt tydliga språk och den senaste veckan har den visat på nya besöksrekord för varje dag. Jag vet inte hur ni alla har hittat hit men jag hoppas ni gillar det ni ser och stannar! Vill ännu en gång slå ett slag för Bloglovin´, som gör det otroligt smidigt att följa alla sina favoritbloggar. Det är bara att klicka på ikonen i högerspalten!

Foto: Privat

0 svar på ”Välkomna!”

 1. Jag såg att du letar kamera. Jag har ju nyss köpt min första systemkamera. Canon 600D, blev det, men vinkelskärm, jag tar ju mycket blommor o bin så…jag valde bort objektivet som kommer som standard, och valde istället ta en risk och köpa ett fast ljusstarkå då satsade jag på Canon EF 50mm f/1.8 II
  Och jag ångrar inte en sekund, objektivet är kanon!! och den kostar bara 100-lappen…
  Den har ju ingen zoom då, men du får zooma med benen 🙂
  Som ett tips bara…
  /Nina

  1. Tack Nina, men det objektivet har jag redan. Och jag använder det ofta, mer än standardzoomen. Visst är det superbra, men jag kan ibland sakna den där sista skäpran i bilderna som man får med det.

 2. Hej! Du har alltid så fina bilder här på bloggen :)Jag undrar vilket program du använder när du gör dina kollage och recept?

  1. Tack Frida 🙂 Till collagen och för all bildbehandling (beskärning, färg- och konstrastjustering, texter etc) använder jag alltid Photoshop. De olika ramarna som jag ibland sedan lägger på (te.x för att få recepten att se ut som tagna ur ett anteckningsblock, frimärksramen i detta inlägg etc) lägger jag på i Photoscape. Det är ett gratisprogram som alla kan ladda ner och där ingår ett antal färdiga ramar. I det kan du också göra en enklare bildbehandling, men inte med samma kontroll som man har i Photoshop.

 3. HEJ! Jag är en av de nya läsarna av din blogg. Hittade dig via en annan blogg 🙂 och det är jag mycket glad över. Du har en sån fin blogg, helt underbar med fina bilder. Kommer att följa dig framöver. Vi har oxå en blogg men inte alls lika fin som din 😉

 4. Hej! Ännu en ny läsare som hittade till dig via en annan blogg via FL. Extra bonus att du också är bondhustru…. 🙂 Blev inga Leilas muffins idag, utan äppelmos!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *