Tävlingsdags med Maya Home

Då var det alltså tävlingsdags, och den här gången i samarbete med inredningsaffären Maya Home i Vasa. Där hittar man inredning och presentartiklar från många kända kvalitetsmärken; Alessi, Kosta Boda, Sagaform, Himla, Georg Jensen, Stelton, Orrefors, Villeroy & Boch och så vidare. Priset som lottas ut är den produkt man själv önskar sig mest av följande tre produkter ur Maya Homes sortiment:


Steltons brödpåse, som har ett magnetband så att man kan försluta den så att brödet inte kallnar och torkar i väntan på gästerna.

Kosta Bodas lykta Atoll i valfri färg.


Ett sushiset från Blomus.

För att tävla gör du så här:

1. Gå in och ”lika” Maya Home på Facebook. Du hittar sidan här.

2. Skriv en kommentar till detta inlägg där du svarar på följande frågor:

– Vilken av de tre produkterna du helst skulle vilja vinna?
– Varför läser du Sand´s Drömmar och hur länge har du gjort det?

Tävlingen pågår fram till söndagkväll den 28 augusti kl.18.00. Efter det drar jag en vinnare. Lycka till!

26 svar på ”Tävlingsdags med Maya Home”

 1. Ååå, vilken kul tävling. Maya Home har så fina grejer.
  – Jag skulle helst vilja vinna brödpåsen från Stelton.
  – Jag har läst bloggen i ca ett år och jag läser den för alla fina & inspirerande bilder, bra recept och trevliga inlägg.
  Är tyvärr inte med i Facebook, men jag likar via sambon, hoppas det räknas?!

 2. Jag vill gärna vinna brödpåsen från Stelton. Bloggen har jag läst kanske två år, och jag tycker jag får mycket bra inredningstips här + bra recept och så är det kul att följa den då jag känner skribenten:-) Maya home har jag gillat på facebook redan länge, men tydligen finns de öppnade fler gånger för på den sida du länkar till finns jag inte med.

 3. Kul med tävling!:)
  Jag vill gärna vinna brödpåsen, den verkar riktigt praktisk.
  Jag har läst bloggen i ca. 1 år nu och tycker om att du har fina bilder och du skriver om intressanta saker. Du ger bra tips och idéer på olika inredningsprylar och maträtter 🙂
  Jag har gillat sidan på facebook.

 4. Aha, då provar jag lyckan igen =)
  – Jag skulle helst vinna brödpåsen. Snygg och praktisk!
  – Jag tror jag har följt den sedan starten? Vi träffades 2007 i alla fall och någon gång efter det började jag följa den. D är en härlig inspirerande och varierande sida. En skön mix av inredning, matlagning, foto och familj!

 5. Jag skulle gärna vilja vinna brödpåsen, vet att den skulle komma till användning för det hembakta brödet.
  Jag har läst bloggen några månader, visste inte om den tidigare. Men ja jag har ju alltid gillat det du skriver och att vi har samma intressen gör ju det desto roligare.

 6. Jag skulle jättegärna vilja vinna det fina sushisettet från Blomus!
  Har tyvärr bara läst din blogg i en vecka…
  Men kommer att bli en trogen läsare!!
  Jättefin blogg med väldigt fina bilder….
  Man blir glad och köpsugen 😉 av att läsa din blogg <3
  Kram från mig

 7. Även jag föll för den smarta brödpåsen, så den vill jag gärna vinna. Ljuslyktan har jag redan och sushi äter jag bara på stan 🙂 Blev inte så bra den gången jag testade att laga det själv…
  Jag har inte läst din blogg speciellt länge, kanske 4-5 månader. Hittade en massa nya bloggar när jag själv började blogga. Jag gillar blandningen på dina inlägg och det är en stor inspiration att se dina otroligt vackra foton. Önskar jag kunde fota lika bra som du gör!
  Har gillat Maya på FB också.

 8. Brödpåsen fastnade jag för.
  Jag har läst din blogg ca 2år, mer och mindre regelbundet. Jag har fastnat för att du inte svamlar toma ord utan skriver då du har någonting att komma med. Sedan är ju dina otroligt fina foton och inspirerande recept alltid värda att titta in för:)

 9. Brödpåsen från Stelton vill jag gärna vinna eftersom jag har lyktan från tidigare och det snygga sushisetet har jag tyvärr ingen direkt nytta av.
  Din blogg, som jag läst ungefär ett år, har allt. Bra innehåll, snygg layout, underbara foton och regelbunden uppdatering.

 10. Ett sushiset skulle jag verkligen vilja ha! Älskar sushi och min plan inför hösten är att försöka mig på att göra sushi själv..
  Jag har läst din blogg ca ½ år. Halkade in på den när jag sökte efter trädgårdsinspiration (och tack, det har jag fått) och kan inte sluta kika in här efter att jag också hittat en massa läckra recept, inredningsreportage och vanlig vardagsinspiration.
  Skön höst!

 11. Brödpåsen!
  Gillar din blogg! Roligt att läsa när man har ungefär samma smak ang inredning. Även många fina recept, prövat några. Fina fotografier. Närmar sig året sen jag hittade hit.

 12. Brödpåsen skulle vara bra att ha!
  Har läst din blogg sen du avslöjade att du har en blogg…kanske ett år?! En väldigt snygg blogg, fina foton och vackra ting.

 13. Härligt med tävling!
  Brödpåsen från Stelton skulle jag gärna vilja ha. Bloggen har jag följt ca 2 år? Om jag minns rätt. Verkligen intressant blogg med härliga inredningstips, härliga recept och härliga bilder! 🙂

 14. Brödpåsen från Stelton skulle jag också vilja ha. Har följt bloggen i 18 månader och den är en av mina favorit bloggar. Gillar dina inspirerande hus och trädgårds bilder och specielt dina egna renoverings projekt.

 15. Brödpåsen var läcker! Den vill jag ha! Borde väl nog vara åtminstone två år som jag har följt med i bloggen; tycker om bloggar som uppdateras med jämna mellanrum, sen är det ju lite roligare när man vet vem som sitter på andra sidan skärmen oxå! Sen skulle jag gärna bli en lika duktig fotograf nån gång i världen oxå 🙂

 16. Tävling! Det gillar vi!
  Jag vill gärna vinna brödpåsen också.
  Jag har följt bloggen i ca ett år och tycker den har fin mix av snygga bilder, bra text, bra tips på grejer och mat samt lokalsmak. En feelgood-blogg helt enkelt.
  Vi känner inte varandra men idag tror jag faktiskt att jag såg dig på stan! Jag var nästan på väg att stiga fram och säga ”hej, jag läser din blogg”. Varför gjorde jag inte det? 😉

 17. Som de flesta andra vill jag också har brödpåsen 🙂 Jag hittade din blogg för ca ett halvt år sedan, via någon annan blogg. Tycker det är kul att läsa din blogg dels för att jag vet vem du är, men främst för alla fina foton, inredningstips, recepttips osv. Du skriver om många olika ämnen som intresserar mig. Dessutom uppdatrar du lagom ofta och skriver inga romanlånga inlägg.

 18. Oj, jag skulle gärna ta emot Steltons brödpåse. Din blogg har jag läst i ett år kanske, eventuellt längre. Läser för att du skriver om inspirerande ämnen och vackra bilder. Och visst – alltid roligt att läsa bloggar, som skrivs av människor man känner till. 🙂

 19. Jag skulle också vilja vinna brödpåsen och har gillat. Jag har läst din blogg sedan ordlekstavlan (?) och plötsligt sitter jag och slukar alla dina gamla inredningsbilder och -inlägg för allt vad jag är värd 😉

 20. Brödkorgen helst, sands drömmar har jag läst 1,5 år. Fina bilder, fin inredning, fin humor, bra skrivet. Läser varje dag. Gillar Maya home 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *