Snygga äggkoppar sökes

Jag inledde augusti med en tio dagars detox och ska försöka mig på LCLF-diet i sex veckor. Vi ska på bröllop i mitten av september och det gäller att komma i klänningen, haha. Mycket protein blir det alltså och till frukost blir det ägg varje morgon – och då är det ju roligt om man fåt äta dem ur snygga äggkoppar. Något som saknas helt i detta hus. Tre av åtta finns kvar av den gamla modellen vi har inköpt på Hemtex för många år sedan, så det räcker inte ens en till varje familjemedlem. Men jag har inte hittat några nya som direkt fallit mig i smaken heller.

Foto: Eget collage med bilder från ovannämnda tillverkare

Sagaforms med retromönster (neder till vänster) är ju fina, men passar kanske inte in här hemma. Villeroy & Bochs (nere till höger) är lite väl festliga tycker jag. New Wawe-servisen är ju vår festservis, och till fest äter man ju inte ägg direkt heller. Så dom går bort. I mitten på bilden finns silikonkopparna från KG Design, men inte heller de känns rätt. Överst är slutligen kopparna från danska Menu med Verner Pantons mönster på. I svartvitt är det kanske de som ligger bäst till.

Har ni fler tips på snygga äggkoppar?

4 svar på ”Snygga äggkoppar sökes”

  1. Jag äter aldrig ägg ur äggkopp, så vi har inte ägt några äggkoppar före i år. Köpte på Halpa-Halli eller Minimani (minns inte vilket) till påsken då vi skulle måla ägg. Helvita, klassiska – men riktigt snygga.

  2. Just snygga äggkoppar är något jag sökt i flera år… utan resultat! Jag är egentligen ute efter varianten som de ofta har på hotellen som man kan stapla på varann, de i metall… men VAR hittar man dem? De svarta i silikon från KG-design har jag för tillfället, helt ok men jag söker fortfarande efter de andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *