Porträttfotografering i vetefältet

Häromkvällen hade jag och barnen träff med Ann-Britt i ett av våra vetefält. Tanken var att vi skulle öva porträttfotografering, leka med kvällssolen och ljuset och att jag skulle få testa lite nya objektiv, eftersom jag är i valet och kvalet över vad jag ska investera i som nästa. Det var lite si och så med fotomodellerna – de betedde sig mest som två vildar – men några bilder blev det i alla fall. Här är ett axplock av dem, bokstavligt talat kan man säga!

Foto: Ann-Britt Pada och Anna Sand

0 svar på ”Porträttfotografering i vetefältet”

    1. Jag har ju velat mellan macro och vidvinkel, men Ann-Britt hade också ett zoomobjektiv från Sigma som var superbra. Det som sitter original på canons hus är ju värdelöst. Så nu lutar det åt ett nytt zoom istället…

  1. Ok,vi är på samma linje. Har testat Canon EF-S 17-85mm f4-5.6 IS USM och tyckte det var ok men det finns ju liknande av andra märken också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *