Plötsligt så händer det

… Eller nej, det var ju inget som bara ”hände” liksom. Det blev sagt ifjol under trädgårdsrenoveringen att allt skulle göras klart, inklusive trädgårdsbelysningen, då. Ifjol. Men när armaturerna sedan skulle väljas och införskaffas, tog det stopp. Maken kunde för allt i världen inte bestämma sig, inte fatta ett beslut och gick till slut inte ens att diskutera saken med. ”Vi ska fundera på det där nu ännu”, blev standardsvaret.

Foto: Privat

Nu har han haft ett år på sig och kvällarna mörknar igen. Och fortfarande visste han inte vad han ville. Så nu tog jag saken i egna händer och beställde hem de billigaste väggarmaturerna och de billigaste pollarna i modern stil, som fanns att finna i Vasa stad. De hör inte till samma serie, de är inte ens från samma tillverkare eller affär. Men de passar ihop, och förhoppningsvis lyser de också. Bara nån kopplar dem och skruvar fast dem, det vill säga. Och om ingen gör det i höst heller, så kommer jag att ta den saken i egna händer också. Beware!

0 svar på ”Plötsligt så händer det”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *