Pelle P

Eftersom inredningsintresset ligger lite på sparlåga nu under sommaren, tänkte jag göra en avstickare in på modespåret istället. För någon vecka sedan fick jag nämligen upp ögonen för ett för mig nytt klädmärke. Fick , tack vare en FB-vän, syn på en bild av en jättesnygg jacka med ett stort ”P” på, och tänkte först att det måste stå för Peak Performance, även om det inte riktigt liknade något av Peaks typsnitt.  Och det visade sig vara ett annat svenskt klädmärke – Pelle P – som jag inte hört talas om förut.

Foto: Eget collage av bilder från Pelle P

Historien om Pelle Pettersson och klädmärket kan man läsa här. Tyvärr säljs deras kläder än så länge bara på en affär i Vasa, och med mycket begränsat utbud. Någon webbshop finns heller ännu inte att handla i. Men till hösten skulle tydligen Aukia få in en del Pelle P-plagg, och ringer man till importören i Helsingfors går det bra att beställa, kan jag tipsa om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *