Önskelista Hösten 2011

De senaste dagarna har en bitterljuv känsla av höst bitit sig fast i mig. Morgnarna är kyliga, kvällarna mörka. Barnen har börjat dagis, jag jobbar en del. Kornfälten lyser gula och maken väntar på att få börja tröska. Mina tankar upptas just nu av väldigt mycket annat än inredning och andra världsliga ting. Nästa vecka vankas det kalas i huset, jag har deadlines att passa och buskarna dignar av bär som borde plockas och omvandlas till saft och gelé. Det jag mest önskar mig nu är alltså tid. Men om jag för en stund hänger mig åt materiella ting, så finns bland annat dessa saker på min önskelista i höst:
Hunters
Original Gloss gummistövlar med Hunters Cable Welly Socks, kofta från H&M, läppstift i färgen Sepia från Lóreal samt Bakers Cross 3/4 blouse från Odd Molly.

Foto: Eget collage av bilder från ovanstående tillverkare/företag

0 svar på ”Önskelista Hösten 2011”

  1. Skulle också vilja ha dendär Odd Molly blusen, helt sjukt snygg men ack så dyyyr! Ett par Hunters finns på önskelistan här också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *