Lite läckerheter

På onsdag vankas det 3-årskalas i huset och idag har jag för första gången bakat Oooey Gooey brownies – ett ”supermegaallt”-recpt som jag länge velat testa. Här hittar ni receptet, som kommer från ”Mästerkockstvåan” Jennie Benjaminsson.  Provsmakning blir det först på kalaset, men kan dom vara annat än goda?

Dessutom har jag plockat några liter krusbär och gjort samma goda saft som jag bloggade om ifjol. Tycker inte att krusbär duger till så mycket annat än smoothie och saft. Men om ni har några bra recept på lager så tipsa gärna! Augusti är ju för övrigt kräftskivornas tid och här hittade jag idag ett recept på ett gott tillbehör som passar på kräftskivan – frasig Västerbottensrulle . Även detta recept är Jennie Benjaminssons. Måste testas!

Foto: Kalasgott

5 svar på ”Lite läckerheter”

  1. Oj, oj, oj så sugen jag blir! Såg det där Ooey-gooey receptet i en blogg förra veckan och jag printade genast ut det. Ska definitivt testa att baka dem snart också. Meddela gärna hur de smakade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *