IKEA 2012

Det har väl knappast undgått någon som vistas i bloggosfären att nya IKEA-katalogen utkom igår i Sverige. Som vanligt får vi finländare vänta lite längre. Några av de svenska bloggarna har påtalat det faktum att denna happening inte längre känns lika stor som tidigare, och jag håller med. Jag gillar verkligen årets omslag på katalogen, men i övrigt bjuder den inte på så många aha-upplevelser tycker jag. Själv var jag mest nervös över att MALM:s dubbelsäng i björk skulle ha försvunnit ur sortimentet, eftersom en sådan ska inhandlas i vinter, men den finns kvar, tack och lov. Här kan du bläddra i den svenska versionen av katalogen.

Foto: Skärmdump från Ikea

0 svar på ”IKEA 2012”

  1. Jag håller med jag med, Ikea-katalogen är inte längre samma sak. Nu när allt finns på nätet och inspiration där finns i överflöd så har den liksom tappat mycket av sin tidigare charm som inspirationskälla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *