Höstens första äppelpaj

Happy Friday! Här har vi just avnjutit en jättegod fredagsmiddag ute. Det blev ugnsrostad nypotatis och rödlök, äppeltzatziki och grillade köttfärsbiffar med tomat och mozzarellasallad. Till dessert höstens allra, allra första äppelpaj och vaniljsås. Vi firar lite ikväll. Det sista kornet tröskas som bäst och nu blir det ett litet uppehåll i väntan på vetet och rybsen, så imorgon blir det Tallören igen. Härligt!
Efter tre inlägg (!) idag loggar jag nu ut för helgen och önskar alla, och speciellt er som lämnat kommentarer i veckan, en trevlig helg! Nästa vecka blir det en tävling här på bloggen, håll utkik då!

Foto: Privat

10 svar på ”Höstens första äppelpaj”

  1. Hmm..jo jag är dålig på att kommentera! Men jag är här vet du ju =) Lät som en sjukt god middag =P Ha det så härligt ni bara kan ute på Tallören!

  2. Brukar kika in här hos dig, men jag är dålig på att kommentera. Såg att du spanar på Hunters. Jag köpte mina förra hösten och är skitnöjd med dem. Jag skall också ha tävling i bloggen. Det piggar ju alltid upp i det annalkande höstmörkret!
    Ha en skön söndagkväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *