En magisk natt

Gårdagen var snudd på magisk. Jag har aldrig varit med om en så varm och så vindstilla Villaavslutning någonsin tidigare. Bara det faktum att vi kunde sitta ute och äta var ju värt vad som helst. Solen gassade på oss när vi festade på kräftor med tillbehör, och inte en vindpust kändes när solen gått ner och vi tände marschallerna. Ännu klockan tolv på natten var det kring 20 grader och vi satt ute i shorts i mörkret och såg på alla eldar och raketer. En helt underbar kväll, helt enkelt.

Foto: Privat

0 svar på ”En magisk natt”

  1. Tusen tack rara du för länken, första gången jag kikar in till dig men vilken fantastiskt fin blogg du har jag lägger genast till dig på bloglovin’
    Ha en fin fortsatt söndag!
    Stor kram M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *