Äntligen min!

Yes, nu är den äntligen min! Reedy Tunic i vitt från OM. Jag har ju drömt om denna sedan i våras och tillägnade den till och med ett eget inlägg här. Att betala vad den kostar i nypris var dock inget alternativ, så jag har istället följt med utbudet av OM-kläder på Tradera. Häromveckan dök ett oanvänt exemplar i rätt storlek upp, med prislapp och allt kvar. Jag vann auktionen och igår fick jag äntligen hem denna vackra skapelse för en tredjedel av vad den kostat ny! Lycka!

Foto: Privat

Sedan jag ifjol, förmodligen som den sista i världen, upptäckte Odd Molly har jag haft ett par favoritplagg i sikte som jag drömt om. Jag gillar långt ifrån alla OM-plagg – tvärtom är det bara ett fåtal som tilltalar mig men istället faller jag handlöst för just dem. Reedy Tunic är ett av dem. Nästa på listan är Wigwam i färgen Vintage Chalk. Vi får se om den också dyker upp på Tradera… Men nu ska jag njuta av den här vinsten först!

Foto: Tintin Style

0 svar på ”Äntligen min!”

  1. Den var verkligen jättefin! Jag har en oanvänd Wigwam i Vintage chalk till salu just nu 🙂 Men den är kanske för stor för dig, det är strl. 3. Tycker inte om modellen på mig, den har för mycket vidd så man ser tjockare ut än vad man eg. är 🙂 Jag gillar inte heller så mycket av Odd Mollys plagg, men velourklänningarna älskar jag!

  2. Jo, det är nog viktigt med rätt storlek (speciellt när det är fråga om så pass dyra plagg). Jag var tvungen att gå och prova min Wigwam igen nu för att se om jag ändrar mig, men nej – den är inte gjord för mig. Själva sömmen där under brösten kommer för högt upp båda fram och bak och så ser den ut som ett tält.

    1. TACK för tipset snälla du – men liksom för säljaren så väger velourdrömmen tyngre här nu också, när hösten kommer. Du kanske såg mitt inlägg om min nya hang-upp….?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *