17 augusti – kalas och glada nyheter

Då var den dagen till ända. Min lilla baby är tre år och jag väljer att fokusera på idag istället för den här dagen för tre år sedan. Vi har firat med tårta, kalas och och han har fått massor med fina presenter, alla i hans smak.

Kaffebordets höjdpunkt var inte Ooey Gooey browniesen, om ni frågar mig, utan tårtan. Jag gjorde en variant på den här tiopoängaren och bytte ut jordgubbarna mot svartvinbärssylt samt drog ner på grädden och tillsatte vaniljkvark istället. Mycket lyckad kombination med choklad och svartvinbär.

Och självklart kan jag inte låta bli att kommentera dagens stora nyhet. Grattis Victoria!
Gillar verkligen bilden nedan av henne. Så skulle jag vilja se henne lite oftare!

Nu är det sängdags för denna trötta mamma som ägnat flera dagar åt kalasförberedelser. Ska läsa nya Lantliv som jag inte kan låta bli att köpa, trots att det lantliga stilen inte är riktigt min stil. Älskar ändå denna tidning och speciellt recepten i den. Och vart jag än tittar så ser jag dem – Hunters here, Hunters there, Hunters everywhere. Köptips på den alltså!

Foto: Privata bilder samt egna collage av bilder från nätet

0 svar på ”17 augusti – kalas och glada nyheter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *