Vatten och vass

De här bilderna kommer från ett gammalt nummer av Sköna Hem. Just den tidningen är en av de som råkar ligga på vårt utedass på Tallören. Jag återupptäcker dessa bilder varje vår och kan inte se mig mätt på dem, av någon anledning. Eller av flera. För det första är det förstås vattnet. För det andra funkismodellen på det lilla huset. I like i like. Sedan är det rottingstolarna, lampan och vassen i de tre glasen på bordet. Så otroligt enkelt, och så otroligt snyggt. Vad kan passa bättre på ett bord i ett hus vid havet än just vass? Och jag håller helt med Mia på Åland.

Foto: Sköna Hem

0 svar på ”Vatten och vass”

  1. Den tidningen finns sparad hos oss också och just bilden med utsikt över vattnet och vassen på bordet har jag beundrat hur många gånger som helst:-) Er bastu ser jättemysig ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *