Solnedgång i paradiset

Vi har lämnat ”Paradise Island” för en vecka i arbetslägret. Lika avslappnade som vi är där ute, lika stressade blir vi direkt vi öppnar dörren här hemma. Hela gården, hela huset ropar ”kom och hjälp mig”, typ. Det pågår ett större byggnadsprojekt här hemma, som inte har något varken med huset eller inredning i övrigt att göra, så det lämnar jag utanför bloggen. Men det suger kraft, tid och lust.  Å andra sidan känns inredning och sånt ganska banalt i dessa dagar. Så ikväll blir det bara en bild på fredagskvällens solnedgång. This one is for Norway.

Foto: Privat

0 svar på ”Solnedgång i paradiset”

  1. Vi kom hem från en knapp veckas semester på Gotland idag och jag kan inte annat än rekommendera att åka dit! Där finns något för alla – för det matintresserade, för den historiskt intresserade, för golfaren, för den djur- och naturintresserade…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *