Lekstugan

Hemma igen. Och nu hade jag ju lovat visa bilder på bastun, men ödet vill annorlunda. På väg hem i den hårda blåsten idag översköljdes vi av en smärre tsunami och vattnet bara rann i båten. Och tydligen också i min kameraväska. Inte ett liv finns det i kameran, som just nu ligger på tork i ugnen på eftervärme. Kortläsaren är trasig sedan länge så helgens bilder kan jag alltså inte ladda ur nu, och hur det blir sen återstår att se. Det är bara att hålla tummarna.

Jag hann dock knäppa och ladda ur några bilder på lekstugan före helgen, så här kommer dom nu istället. Och på onsdag kommer Antonias efterlängtade kompis från Sverige, så då blir det invigning på riktigt!

Foto: Privat

Vimplarna, eller flaggspelet, som jag funderade över i det här inlägget, sydde jag sist och slutligen själv. Det var enkelt och gick snabbt, så jag ska knåpa ihop en rad till barnrummet på Tallören också i passande tyger. I övrigt är lekstugan inredd i sådant som jag hade tidigare i skåpen och som vi inte längre använde inomhus. Limegrönt och turkost fick det bli, för att få det könsneutralt. För det är ju bådas lekstuga.

5 svar på ”Lekstugan”

  1. Snygg stuga! Sku absolut behöv kom och se allt in real life nån gång.. Kanske gubben har nå ärende dit nån gång… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *