Bostadsmässan 2011

I helgen drog årets bostadsmässa igång, i grannstaden Karleby. Vi körde förbi efter vår utflykt häromdagen, men att försöka sig på mässan med barnen är ingen idé, så vi tar det en annan dag på tu man hand istället. Än så länge har jag bara hunnit ta mig en snabb titt på de olika objekten via hemsidan, men nu ikväll ligger nya Deko och väntar på mig, och i den finns alla bostäderna presenterade. Vid första anblicken verkar en stor del av inredningen vara väldigt klassisk och i mitt tycke sakna nytänkande, men med all säkerhet finns det guldkorn att hitta där också. Här är några bilder som tilltalade mig.

Caisa K skriver om sin favoritlägenhet här och Anna-Lena berättar mer om hur ett av objekten inretts här.

0 svar på ”Bostadsmässan 2011”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *