Bastun

Så var det ”skäribastun” då. Klassiskt inrett i marin stil. Vitlaserade väggar, lackat golv. Bilderna i ordningsföljd visar hur det ser ut från dörren till omklädningsrummet, omklädningsrummet som är inrett med farmors gamla soffa och kuddar från H&M Home, House Style samt Ocean Spirit. På hängaren som är en kvist av en gammal en som jag barkat och svartlaserat, hänger en tvättpåse från H&M, en korg för schampoflaskorna och min gamla skepparmössa. Från fönstret syns vår vik och rökugnen. Bastuhonungen och doftoljorna kommer från Emendo. Inget speciellt alls, men nog så värdefullt när man varit utan allt vad tvättmöjligheter heter i alla sju år som gått sedan vi började bygga.

Foto: Privat

0 svar på ”Bastun”

  1. Jag gillar den här marina stilen, önskar jag hade nåt jag fick inreda med blått, vitt och rött. Men vi har bara föräldrarnas villa så där kan man kanske inte börja göra några drastiska förändringar 🙂

  2. Det ser så trevligt ut. Inredningen tycker jag passar jättebra i en skäribastu och roligt med detaljer som en hängare av enbuske och skeppar ödda. Hoppas ni ska få många sköna stunder där 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *