Ännu ett flaggspel

Efter att ha sytt ett flaggspel till lekstugan för några veckor sedan, kunde jag inte låta bli att sy ett till barnens rum på Tallören också. Jag hittade stuvbitar som passade perfekt där. Det ena tyget är det samma som tyget i korgstolen och som på kuddarna på deras sängar. Det andra är ett marinmönstrat tyg som jag hade restbitar av sedan vi sydde överdrag till madrasserna i vår förra båt. Det sista tyget är nästan 30 år gammalt – det sydde mamma en kostym av åt min lillebror när vi skulle på bröllop för typ 29 år sedan! Det är smalrandigt i  blått och vitt.
Maken med mottot ”less is more” var förstås lagom glad över denna nya inredningsdetalj i deras rum, men det tar jag inget extra för!

Foto: Privat

0 svar på ”Ännu ett flaggspel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *