Vimplar i lekstugan?

Igår kväll målade jag klart det första varvet på lekstugan. Det som driver mig är förstås lusten att få inreda den! Det måste bli könsneutrala färger eftersom det ska vara bådas lekstuga, så det lutar mot grönt eftersom jag också har ett antal limegröna kuddar som inte längre används här inne. Är väldigt sugen på att sy eller köpa flaggspel/vimplar att hänga på väggen där, men maken är ju inte lika förtjust om man uttrycker sig försiktigt. Svartvitt ska det vara också om han får bestämma.

Vimplar finns i många olika utföranden – helst skulle jag sy dem själv men tiden räcker ju inte till allt. Och innan tyg och tillbehör är inhandlat så undrar jag om man ens har betalt för att göra jobbet själv?

Hos Beas Barnslikheter finns masor med fina varianter, både i svartvitt och i grönt.

Nyblom Kollén har färdiga flaggspel i traditionellt blått och rött. Finns bland annat på Balders Hage.


Caisa har sytt sina själv. Vi får se hur jag gör..

Foton: Från ovanlänkade sidor

Idag är det jobb på schemat hela förmiddagen och möte på kvällen – hoppas hinna till stranden en stund med barnen på eftermiddagen.

0 svar på ”Vimplar i lekstugan?”

  1. Hej! Jag har en väninna som syr vimplar, säkert i de färger som du önskar. Hon är jätteduktig och T har fått en av henne som är hur fin som helst. Hör av dig om du vill handla på nära håll 🙂 /Marica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *