Överraskning

Vi delade upp oss igår för att få alla ärenden avklarade under förmiddagen, då vi båda skulle jobba på eftermiddagen. Jag och Antonia handlade mat för en vecka, och så råkade jag visst hitta ett par finingar på Kapp Ahl också. Pojkarna skötte en massa andra bestyr – och kom också hem med en överraskning till mig. Och det händer inte ofta kan jag ju säga. Därmed kan jag säga check, check och check till allt på denna önskelista.

Ledig fredag för oss båda denna vecka och nu blir det ett snabbt varv med dammsugaren och sedan packar vi väskorna och drar till vårt skärgårdsparadis. Ha en skön helg!

0 svar på ”Överraskning”

  1. Åh, vad härligt med ny parfym, ny telefon och ny klocka. Njut nu riktigt ordentligt. Och räkna med att tiden på villan går åt till att fippla med telefonen. För när man väl har en Iphone fattar man intevhur man klarat sig utan. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *