Koordinater – check

Här ser ni en av två väggtexter som jag beställde förra veckan från Stilcompaniet, som alltid ger bra och snabb service. Har inte hittat någon annan leverantör av väggtexter med lika stort utbud heller. Koordinaterna sitter på en av väggarna i vårt sovrum på Tallören och någon gång, när tiden och orken finns, kommer alla våra furuväggar att målas vita. Men den dagen är ännu långt borta och tills dess får dessa vita tecken pigga upp den gula furun lite. Dessutom har jag ju drömt om detta sedan jag såg den här bilden.
Den andra texten hann vi inte få upp den här helgen, så den visar jag nästa vecka.


Foto: Privat

0 svar på ”Koordinater – check”

  1. Det där blev ju fint:-) Jag har suttit och försökt knåpa ihop en tavla med kordinaterna till villan men nu blev jag lite sugen på väggord i stället;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *