Jag hjärta Granit

Det har ju ryktats i bloggvärlden att svenska företaget Granit äääntligen ska öppna webshop nästa år, 2012. Jag hoppas innerligt att det stämmer, och att dom då ser till att man kan beställa utanför Sverige också. Jag älskar deras sortiment och saknar verkligen en sådan butik här i Finland. Nedan ett litet axplock av produkter i deras sortiment som jag genast skulle släpa med mig hem om jag kunde.

Citronsalt, griffeletiketter, vajer med klämmor, tvål med doft av citrongräs, anteckningsblock, rökelsepinnar, långa tändstickor samt äppel- och fläderdricka i snygga flaskor.

Foto: Eget collage av bilder från Granit

0 svar på ”Jag hjärta Granit”

  1. Jag håller med! Om någon skulle tvinga mig att välja en favoritinredningsbutik, skulle dom nog få använda våld, och sen skulle dom få svaret Granit 🙂
    Jag älskar när snygga prylar är till nytta och dessutom inte kostar skjortan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *