Effektivitet

En högeffektiv dag. Jag har påbörjat projekt ”Fylla frysen”, inför våra gästers efterlängtade besök om tre veckor. Idag blev det en sats linfröbröd, en sats hamburgerbröd, en sats kladdkakemuffins och en sats bananmuffins.
Efter detta skulle vi iväg till graven men efter en snabb blick in i bilen konstaterade jag att jag vägrade åka någonstans innan den var både städad och tvättad. Sagt och gjort. Ut med golvmattor, barnstolar, gummimattan i bagaget och x kg skräp och sand. Efter middagen och uträttat ärende stack jag iväg på långlänk och efter nattande av barn har jag nu hängt tvätt, fyllt maskinen igen och har nu två korgar med ren tvätt som ska vikas innan jag tar natt.

Imorgon väntar en liknande dag med både veckoinköp av mat, veckostädning och gräsklippning. Så nu vet ni det!


Antonia på väg med en bukett blommor till moffas grav.

Foto: Privat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *