Den midsommaren

Hej där! Efter en lång helg fylld av bastubad, massor med god mat och dryck, trevligt sällskap, utflykter och annat kul är vi tillbaka i verkligheten. Har inte orkat vara så flitig med kameran i helgen och efter en snabb genomgång av minneskortet kunde jag konstatera att de bilder som blivit tagna borde censureras av en eller annan orsak. Så denna söndagskväll bjuder jag bara på en bild av lite skärgårdsblomster, plockat på en lite ö så full av fågelbon att man knappt vågade sätta fötterna på marken där. Jag tror vi räknade till över 30 bon på ungefär lika många kvadratmeter.

Foto: Privat

Bastun överträffade alla förväntningar och vi har eldat dag och natt hela helgen känns det som. Men bilder kommer som sagt en annan gång. Den andra och sista väggtexten monterade jag upp igår dock och den borde jag väl få upp en bild på senast imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *