Dagens fynd

Vad är nu detta? Jo, dagens fynd!
Jag hade förmånen att i arbetets tecken besöka denna mysiga affär idag, och vad var det första jag fick syn på i den lilla röda mormorsstugan? Jo, en gammal, hederlig cyklonvisp – som jag letat överallt efter i fem år! Varför det då? Jo, därför att de är så otroligt smidiga att vispa grädde och vaniljsås med på ”villan”, där vi inte har någon elektricitet. Det går mycket snabbare och är så mycket enklare än med en vanlig handvisp eller ballongvisp. Har sökt på olika loppmarknader och scannat nätet efter en sådan, men utan resultat. Och så visar det sig att det fanns flera stycken i denna lilla gårdsbutik inte långt härifrån.
Passade även på att köpa nytt rengöringsspray till köket från Maison Belle, ett doftljus och en disktrasa från POP design. Den hade texten ”Happy wife – happy life”, så den gav jag åt maken.

Foto: Privat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *