Trampstig i sanden

Nu när vi blivit med sandstrand på Tallören (J hann köra ut några lass med traktorn på isen innan det berömda benbrottet skedde), så måste jag påminna mig själv om den här bilden, som jag bloggade om ifjol också.

Foto: Tikkurila

När man ska hämta diskvatten från andra änden av stranden vore det bra med några trampstenar, och säker lite kul för barnen att leka med också. Fast i helgen var det sandslott och låtsasskog som var grejen.

Foto: Privat

0 svar på ”Trampstig i sanden”

  1. Vad fin strand!!!! Testat det förr?
    Funderat, men misstänker att sanden försvinner fort…
    Satte ni nån duk under för att förhindra ogräs eller bara rakt på?

  2. Jo vi är medvetna om att största delen av sanden kommer att försvinna till nästa sommar, men då har dom i alla fall fått leka på sand istället för småsten i en sommar. Det är inte gräs under, utan små natursten, så någon duk behövs inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *