Projekt Lekstuga

Tänk vad som kan hända på en helg om man är hemma och håller regnet istället för att vila upp sig på Tallören!

Mina farhågor om att lekstugan inte kommer att bli klar till början av juli kommer till all lycka inte att besannas. På torsdagkväll satte J och F marksten framför lekstugan och på lördagsförmiddagen drog J och T el dit, skruvade fast brytare och kontakt för taklampa och kopplade alltihopa. På eftermiddagen begav vi oss till stan för att köpa färdigmålad panel – efter att jag och T lyckats övertala J om att det är både enklare, billigare och snyggare än gips. Byggaffären hade dock redan hunnit stänga när vi ko – och tur var väl det! Väl hemma igen hittade J x antal paket med samma panel som vi hade tänkt köpa – som hade blivit över efter renoveringen här för sex år sedan och som han hade glömt bort! Det spikades panel resten av kvällen och det räckte till taket och tre av väggarna. Den tredje får bli fondvägg, så den ska få skivor och en tapet senare.


Foto: Privat

Eftersom det regnat nästan konstant har jag inte kunnat måla nåt på utsidan men just nu känns det som piece of cake och nåt jag kan göra vilken vardagskväll som helst. Största bekymret nu är att hitta en passande dörr i rätt mått och till rätt pris. Som ni ser är det någon som redan börjat pynta med blommor – och det är inte jag!
Sköt av bilderna i all hast med blixt nu när det redan börjat skymma, därav den dåliga kvalitén på dem.

PS Vi kom dock inte hem med tomt bilsläp från stan igår, men vad vi fyllde det med ska jag berätta senare.

0 svar på ”Projekt Lekstuga”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *