Odlingslådor

Vi har bestämt oss för att skippa trädgårdslandet i år. Det är ändå ingen som hinner rensa och hålla ordning där efter sådden. Visst är det kul med persilja, och dill – speciellt när kräftsäsongen kommer – men det sår jag i krukor istället. Det blir inget mer trädgårdsland före vi funderat ut en plats att lägga pallkragar, eller odlingsbänkar på. Det är så mycket mer praktiskt än ett vanligt land – och snyggt. Speciellt med grus och trampsten runt, som bilden från Hasselfors Garden/Kekkilä. Problemet är bara att vi inte har någon plan gräsmatta att anlägga det hela på, där det är sol största delen av dagen. Vad gör man då?

Foto: Hasselfors/Kekkilä

0 svar på ”Odlingslådor”

  1. Jag har också skippat trädgårdslandet med ”bänkar”. Vi har pallkragar utplacerade med flis emellan , mindre att ränsa och bekvämare med litet upphöjd. Åååå, de där runda trampstenarna e så fina, måste bara köpa mera betong å starta upp en liten serietillverkning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *