Makeover av arbetsplatsen

Det börjar klia mer och mer i mina fingrar. Ända sedan IKEA-resan i fredags har ju alla paket och förpackningar legat och bränt här hemma, oöppnade och omonterade. Jonas bor ju i traktorn den här tiden på året och hemma bli ingenting gjort. Tanken är ju att jag äntligen ska få en mer praktisk och snyggare arbesplats här hemma – en där jag kan trivas med att sitta och skriva, istället för som nu, bara avsky.

Så med mig hem från varuhuset hade jag ett nytt arbetsbord och nya hyllor och en del ramar som mina illustrationer ska få plats i. En ny skrivbordslampa inhandlades också och nu drömmer jag om att få hem en massa prylar från svenska Granit. Men de säljer ju inte via nätet, så det lär väl förbli en dröm. Om det inte finns någon jättesnäll bloggläsare där ute som har en Granit-butik nära sig och kunde tänka sig att sända några saker åt mig förstås? Sätt en kommentar eller ett mail i så fall, jag vore sååå glad!

Arbetsplatsen kommer förhoppningsvis att få en lite industriell känsla. Det blir vitt, svart och trärent. Det ska bli otroligt skönt att bli av med det mörkbruna som nu råder här. Här är några bilder som inspirerat mig.

Foto: Collage av bilder från Annixen, Hus & Hem m.fl

0 svar på ”Makeover av arbetsplatsen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *