Lördag

Vi stannade hemma den här helgen. Regnet har vräkt ner sedan igår, det blåser rakt in vid vår villa med den här vinden och till imorgon väntas regn igen. J har varit och hjälpt lillebror och Jessica på bygget under förmiddagen och nu hamrar han på lekstugan. Jag har fixat dessert till kvällen. Testade detta recept, som verkade ganska lovande. Men min vana trogen bytte jag förstås ut en del ingredienser. Istället för yoghurt tog jag kvark smaksatt med lime och vitchoklad och istället för vispgrädde blev det vispad vaniljsås. Vi får se hur det blir.

Nu ligger både pilgrimsmusslor och tigerräkor på upptining, för till varmrätt ska vi testa att grilla skaldjursspett. Men innan dess blir det lite jobb utomhus och när lilleman vaknat  en runda till Plantagen också.

Foto: Lindahls Mejeri samt Coop

0 svar på ”Lördag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *